Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

~Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Η χρήση της ιστοσελίδας www.papandrikopoulos.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Όροι & Συνθήκες Πωλήσεων

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται και Φ.Π.Α. 24%.

Οι τιμές του καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας www.papandrikopoulos.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας επιβεβαιώνεται τηλεφωνικώς ή εγγράφως η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνεται σχετική ενημέρωση.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής και περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει προσφορά η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οι παραγγελίες να εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας.

Η Electronet Παπανδρικόπουλος δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.papandrikopoulos.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

Σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2610278278 ή με αποστολή e-mail στο papandrikopoulos@electronet.gr.

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν και παρουσιαστεί πρόβλημα καλής λειτουργίας κατά την παραλαβή (Dead On Arrival) μπορεί να γίνει επιστροφή εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρώτα στο αρμόδιο τμήμα επισκευής για έλεγχο προς διαπίστωση και ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα στο τηλέφωνο 2610 278278 ή στο email papandrikopoulos@electronet.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με πίστωση στον λογαριασμό σας για μελλοντική αγορά ή συμψηφισμός με άλλο προϊόν ή θα προχωρήσουμε σε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας πριν την ολοκλήρωση και την αποστολή της καλώντας στο τηλέφωνο 2610 278278 ή με emai στο papandrikopoulos@electronet.gr.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Electronet Παπανδρικόπουλος σας ενημερώνει ότι όταν προβαίνετε σε αγορές στην ιστοσελίδα www.papandrikopoulos.gr είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία.

Έχοντας υπόψη την σχετική νομοθεσία περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πιο συγκεκριμένα του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων, η εταιρεία μας εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Πάτρας

Η Electronet Παπανδρικόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η Electronet Παπανδρικόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την αποστολή ενημερώσεων για νέα προϊόντα ή προσφορές σε πελάτες ή εγγεγραμμένους χρήστες της στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν οποιαδήποτε χρονική στιγμή θελήσετε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στη λίστα διευθύνσεων email απλά στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση papandrikopoulos@electronet.gr προκειμένου να ζητήσετε τη διαγραφή ή αλλαγή των τηρούμενων προσωπικών σας στοιχείων.

Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την ακρίβεια, εγκυρότητα και γνησιότητα των Προσωπικών του Δεδομένων που γνωστοποιεί στην Electronet Παπανδρικόπουλος.