Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Cybershot Sony RX100 V (Σε 18 άτοκες δόσεις)

Cybershot Sony RX100 V (Σε 18 άτοκες δόσεις)
Κατασκευαστής: Sony
Κωδικός Αναφοράς: RX100 V
Κωδικός Είδους:
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Τιμή: 999,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 805,65€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Cybershot Sony RX100 V (Σε 18 άτοκες δόσεις)

 

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar T* για ποιοτική απεικόνιση

Ο φακός μεγάλης διαμέτρου ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-70 mm F1.8-2.8 επιτρέπει ευρυγώνιες λήψεις έως 24 mm. Η μέγιστη φωτεινότητα του διαφράγματος F2.8 στην επιλογή τηλεφακού καθιστά δυνατή τη λήψη εικόνων χωρίς αστάθεια της μηχανής και θόλωση του κινούμενου θέματος, καθώς και τη λήψη φωτογραφιών (π.χ. πορτραίτων) με υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh). Η επίστρωση ZEISS® T* περιορίζει την εμφάνιση ειδώλων και τις αντανακλάσεις.

Αισθητήρας Exmor RS™ CMOS για ταχύτητα

Ο νέος, τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρας Stacked CMOS τύπου 1.0 με 20,1 ενεργά MP και τσιπ DRAM επιτρέπει τη λήψη σε εξαιρετικά αργή κίνηση σε έως και 960 fps και τη χρήση κλείστρου κατά της παραμόρφωσης σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα έως και 1/32000 δευτερόλετα. Πρόκειται για επιδόσεις τόσο υψηλές, που δεν γίνονται αντιληπτές με γυμνό μάτι. Επιπλέον, η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 315 σημείων σε εστιακό επίπεδο, προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια κατά την αυτόματη εστίαση και την παρακολούθηση του στόχου.

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X της RX100 V αναλαμβάνει τη μετατροπή του φωτός που συλλαμβάνει ο αισθητήρας εικόνας σε ψηφιακές εικόνες, επομένως έχει εξίσου μεγάλη σημασία με τον φακό και τον αισθητήρα της. Το σύστημα BIONZ X υψηλής ταχύτητας επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή να τραβά φωτογραφίες και βίντεο με πιο πιστές, ρεαλιστικές λεπτομέρειες, πιο πλούσιες διαβαθμίσεις αποχρώσεων και λιγότερο θόρυβο. 

Πυκνή, ευρεία κάλυψη αυτόματης εστίασης 315 σημείων

Διαθέτει τα περισσότερα σημεία κάλυψης για αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στον κόσμο (315), τα οποία καλύπτουν περίπου το 65% της συνολικής περιοχής εικόνας του νέου αισθητήρα εικόνας τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο, η κάλυψη αυτόματης εστίασης γίνεται ευρύτερη και αρκετά πυκνή, ώστε να καταγράφει γρήγορα σε όλη την περιοχή εικόνας ακόμη και τα πιο μικρά ή γρήγορα θέματα, τα οποία δυσκολεύουν πολύ την εστίαση.

Αυτόματη εστίαση σε μόλις 0,05 δευτερόλεπτα.

Το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης συνδυάζει την αστραπιαία ταχύτητα της αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης με την εξαιρετική ακρίβεια της αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης και είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε μια φωτογραφική μηχανή της σειράς RX100. Εστιάζει μόλις σε 0,05 δευτερόλεπτα για να παρακολουθείτε και να αποτυπώνετε τα θέματά σας ακριβώς την εντυπωσιακή στιγμή που θέλετε.

Συνεχής λήψη με ομαλή παρακολούθηση έως 24 fps 

Η RX100 V υποστηρίζει συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας σε αναλύσεις υψηλότερες από 20 MP και έως 24 fps με παρακολούθηση AF/AE. Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή περιορίζει την υποέκθεση (blackout) στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο και την οθόνη LCD, για να παρακολουθείτε πιο εύκολα τα κινούμενα θέματα και να αποτυπώνετε πιο εύκολα φευγαλέες στιγμές.

Αθόρυβες λήψεις για ευαίσθητες καταστάσεις

Μπορείτε να επιλέξετε να μην ακούγεται το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής με τις εξής ρυθμίσεις: "Τύπος κλείστρου: Ηλεκτρονικό" και "Ηχητικά σήματα: Απενεργοποίηση". Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποτυπώσετε διακριτικά ήσυχες σκηνές και θέματα ευαίσθητα στο θόρυβο, ακόμη και σε συνεχή λήψη.

Η λειτουργία AF-A αλλάζει αυτόματα τη λειτουργία εστίασης

Σε λειτουργία AF-A, η φωτογραφική μηχανή κάνει αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών AF-S (Αυτόματη εστίαση μίας λήψης: κλειδώνει την εστίαση όταν το κουμπί κλείστρου είναι πατημένο μέχρι τη μέση της διαδρομής) και AF-C (Συνεχής αυτόματη εστίαση: εστιάζει διαρκώς στα θέματα, όταν το κουμπί κλείστρου παραμένει πατημένο μέχρι τη μέση της διαδρομής), όταν συμβαίνουν διάφορες αλλαγές, όπως ξαφνικές μεταβολές στην κίνηση και στη φωτεινότητα, οι οποίες εντοπίζονται σε ολόκληρο το κάδρο λήψης. 

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα 1/32000 δευτ.

Το κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα έως 1/32000 δευτ. περιορίζει την παραμόρφωση εικόνας που προκαλείται από το φαινόμενο του κυλιόμενου κλείστρου. Η εκπληκτικά γρήγορη ταχύτητα κλείστρου σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε φωτογραφίες με αποεστίαση φόντου χρησιμοποιώντας μεγάλες ρυθμίσεις διαφράγματος, ακόμα και σε συνθήκες πολύ έντονου φωτισμού έως EV19.

Υπέροχες ταινίες 4K 

Κατά τη λήψη ταινιών 4K (ανάλυση QFHD: 3.840 x 2.160) με ανάγνωση όλων των pixel, χωρίς ομαδοποίηση, η φωτογραφική μηχανή συλλέγει περίπου 1,7 φορές περισσότερες πληροφορίες από αυτές που απαιτούνται για τη βασική απόδοση ταινιών 4K. Αυτό το εφέ υπερδειγματοληψίας δημιουργεί εικόνες εξαιρετικής ανάλυσης με λιγότερο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα.

Η τεχνολογία γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης για ταινίες έρχεται και στη σειρά RX100

Η γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση επιτρέπει τη λήψη ταινιών υψηλής ευκρίνειας 4Κ με απίστευτα λεπτομερείς και καθαρές εικόνες , χάρη στον αισθητήρα αυτόματης εστίαση με εντοπισμό φάσης σε εστιακό επίπεδο που προσφέρει υψηλή απόδοση και ακρίβεια κατά την εστίαση και την παρακολούθηση. 

Η λειτουργία αποτύπωσης φωτογραφίας δημιουργεί ευδιάκριτες στατικές εικόνες από ταινίες

Η λειτουργία αποτύπωσης φωτογραφίας σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο από μια ταινία 4K που παρακολουθείτε και να το αποθηκεύσετε με τη μορφή αρχείου στατικής εικόνας εξαιρετικά υψηλής λεπτομέρειας, με ανάλυση άνω των 8 megapixel. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε με τον ίδιο τρόπο ένα αρχείο στατικής εικόνας 2 megapixel από μια ταινία Full HD που έχετε τραβήξει.

Λήψεις έως και διπλάσιας διάρκειας στα 960 fps με εξαιρετικά αργή κίνηση 

Αν χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να επιλέξετε τη λειτουργία HFR, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ταινίες με εξαιρετικά αργή κίνηση που περιέχουν στιγμές αστραπιαίας δράσης. Μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό καρέ 960/1000 fps, 480/500 fps ή 240/250 fps (NTSC/PAL), ανάλογα με την κίνηση των κινούμενων θεμάτων. Η ποιότητα εικόνας είναι σχεδόν Full HD στα 240/250 fps και HD στα 480/500 fps στη λειτουργία Προτεραιότητας ποιότητας. Ακόμα, με τη λειτουργία πυροδότησης τέλους μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή 4 ή 6 δευτερόλεπτα προτού πατήσετε το κουμπί MOVIE, ώστε να απαθανατίσετε την κατάλληλη στιγμή.

Το εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ σάς δείχνει ακριβώς αυτό που στοχεύετε

Το πτυσσόμενο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο Tru-Finder διαθέτει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, ισοδύναμη με 2.359.000 κουκκίδες, αυτόματο φωτισμό και υψηλή αντίθεση και προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να κάνετε προεπισκόπηση των λήψεών σας και να αλλάζετε κατάλληλα τις ρυθμίσεις σας. Ο προσοφθάλμιος φακός του ηλεκτρονικού εικονοσκόπιου διαθέτει επίστρωση ZEISS® T* που μειώνει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις και εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα σε όλο το κάδρο. 

Δακτύλιος ελέγχου για ανώτερες φωτογραφίες

Ο βολικός δακτύλιος ελέγχου που έχει τοποθετηθεί στο φακό προσφέρει μη αυτόματο έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και άλλες ρυθμίσεις, για ακόμη περισσότερες δημιουργικές επιλογές - ακόμα ένα χαρακτηριστικό που κάνει αυτήν τη μηχανή ιδανική για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180˚ για ευέλικτες επιλογές σύνθεσης

Η οθόνη 3" υψηλής ανάλυσης με δυνατότητα ανάκλισης είναι ιδανική για λήψη selfie και επιτρέπει το τέλειο καδράρισμα λήψεων από μεγάλο ύψος ή από χαμηλή οπτική γωνία που θα ήταν αδύνατο να καδραριστούν διαφορετικά. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για λήψη από ψηλά ή χαμηλά, για περισσότερη ευελιξία κατά την αποτύπωση δημιουργικών συνθέσεων.

Προσαρμόσιμο κουμπί για να εκφράζετε εύκολα τη δημιουργικότητά σας

Το προσαρμοζόμενο κουμπί (C) σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε μία από τις τουλάχιστον 40 λειτουργίες, ώστε να προσαρμόσετε τις δυνατότητες της μηχανής ανάλογα με το στυλ σας. Αν αντιστοιχίσετε σε αυτό το κουμπί μια λειτουργία που χρησιμοποιείτε συχνά ή μια ρύθμιση που προτιμάτε, θα μπορείτε να τη βρείτε αμέσως. Έτσι, θα έχετε γρήγορη πρόσβαση στην επιλογή σας, ώστε να χειρίζεστε τη μηχανή πιο γρήγορα και πρακτικά.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO για λήψεις σχεδόν σε όλες τις συνθήκες

Η ευαισθησία αγγίζει το ISO 12800, για ευκρινέστερες εικόνες σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Αφήστε τη λειτουργία Auto ISO να καθορίσει αυτόματα την καλύτερη ρύθμιση ή προσαρμόστε μόνοι σας την ευαισθησία σε τιμές έως και ISO 80. Η μηχανή σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε το κατώτατο όριο της ταχύτητας κλείστρου στη ρύθμιση Auto ISO.

Λήψη φωτογραφιών διπλής εγγραφής κατά την εγγραφή ταινίας

Τραβήξτε φωτογραφίες με ανάλυση 17 MP κατά την εγγραφή ταινίας. Η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε εντυπωσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ακόμα και κατά την εγγραφή ταινίας. Με τη λειτουργία αυτόματης απελευθέρωσης διπλής εγγραφής, η μηχανή μπορεί να τραβάει αυτόματα φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα της αυτόματης απελευθέρωσης διπλής εγγραφής επιλέγοντας υψηλή, κανονική ή χαμηλή τιμή.

Παρακολούθηση φωτεινότητας

Αυτήν τη λειτουργία που ενισχύει τη φωτεινότητα της εικόνας μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση κατά τις σκοτεινές λήψεις.

Τελειοποίηση της εστίασης με τις λειτουργίες Υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης και Peaking

Με αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να ρυθμίσετε την εστίαση όπως ακριβώς θέλετε. Η Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης μεγεθύνει την περιοχή της εστίασης για πιο ακριβή ρύθμιση, ενώ η λειτουργία Peaking τονίζει με το χρώμα της επιλογής σας την περιοχή με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια ή εστίαση, ώστε να κρίνετε αν απαιτείται περαιτέρω ρύθμιση της εστίασης.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης για περισσότερες ευκαιρίες φωτογράφησης

Πιέστε το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση της διαδρομής για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα αυτόματης εστίασης. Η λειτουργία αυτή ρυθμίζει αυτόματα το μέγεθος του καρέ-στόχου της αυτόματης εστίασης ανάλογα με το μέγεθος του θέματος, βελτιώνει την απόδοση της παρακολούθησης και εκμεταλλεύεται πλήρως κάθε ευκαιρία για φωτογραφία.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια στη λειτουργία AF-C 

Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει πλέον αυτόματη εστίαση στα μάτια με τη λειτουργία AF-C. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή εστιάζει αυτόματα και παρακολουθεί την εστίαση στα μάτια του θέματος ενώ το πρόσωπο κινείται. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στο καδράρισμα των λήψεων. 

Επιλέξτε φορμά επαγγελματικής ποιότητας XAVC S ή AVCHD για ταινίες

Για τους επαγγελματίες κινηματογραφιστές, το φορμά XAVC S προσφέρει χαμηλή συμπίεση για ταινίες υψηλής ποιότητας και ελάχιστο θόρυβο ακόμα και σε σκηνές γεμάτες κίνηση. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το φορμά AVCHD, για εύκολη επεξεργασία και κοινή χρήση. Η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί κωδικοποιητή 4K με υποστήριξη εγγραφής ταινιών 4K, έως και 100 Mbps, ενώ επιτρέπει επίσης την εγγραφή εικόνας Full HD.

Διάφορες λειτουργίες βίντεο για επαγγελματική χρήση

Διαθέτει διάφορες λειτουργίες βίντεο, όπως η ρύθμιση Προφίλ εικόνας (που καθορίζει το χαρακτήρα της ταινίας αλλάζοντας βασικές παραμέτρους όπως τα χρωμογενή εφέ και τις διαβαθμίσεις), η ρύθμιση S-Log2 gamma (που επεκτείνει το δυναμικό εύρος της εγγραφής για να περιορίσει την εμφάνιση υπερεκτεθειμένων φωτεινών τόνων και μαύρων σκιών), οι ρυθμίσεις TC/UB, ο Έλεγχος εγγραφής, η Διπλή εγγραφή βίντεο κ.λπ.

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να αλλάζετε τα τρία πρώτα γράμματα όλων των ονομάτων αρχείων από "DSC" (που είναι η προεπιλογή) σε τρεις χαρακτήρες της επιλογής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειρίζεστε πιο εύκολα τα αρχεία σας, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικές κάμερες ανάλογα με την εκάστοτε εργασία. 

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Με τον τηλεχειρισμό με ένα άγγιγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή tablet ως εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας. Απλώς εγκαταστήστε μια εφαρμογή PlayMemories Mobile™ μέσω Wi-Fi σε μια συσκευή Android με δυνατότητα NFC και αγγίξτε τη συσκευή με την κάμερα για να συνδεθούν μεταξύ τους. Η συμβατότητα με κωδικούς QR επιτρέπει τη σύνδεση και με smartphone που δεν έχουν δυνατότητα NFC. 

PlayMemories Camera Apps™

Με την υπηρεσία λήψης εφαρμογών της Sony μπορείτε να προσθέσετε νέες λειτουργίες και δυνατότητες στη φωτογραφική μηχανή. Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές για φωτογραφικά και κινηματογραφικά εφέ που σας βοηθούν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, καθώς και άλλες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το smartphone σαν τηλεχειριστήριο της φωτογραφικής μηχανής.

Υποστήριξη στο Capture One Express (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW του κόσμου για απόδοση χρωμάτων και λεπτομερειών με απόλυτη ακρίβεια. Το προϊόν προσφέρει ευέλικτη διαχείριση ψηφιακών πόρων, όλα τα απαραίτητα εργαλεία ρύθμισης και γρήγορη, έξυπνη απόδοση, όλα συγκεντρωμένα σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση. Σημείωση: Για όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την αγορά, τη χρήση και την υποστήριξη των λύσεων Capture One, απευθυνθείτε στην Phase One.

 

  • Μέγεθος Αισθητήρα 1" (13.2 X 8.8)
  • Τύπος Μηχανής Compact
  • Megapixel 20.1
  • Μέγεθος Οθόνης 3"
  • Ανάλυση Βίντεο 1920 x1080p (Full HD)
  • Οπτικό Ζούμ 3x
  • Τύπος Αισθητήρα CMOS
  • WiFi Ναί
  • Φωτεινότητα f / 1.8-2.8

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή


Notice: Undefined variable: error_captcha in /home/dimitris/public_html/eshop/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 317
Ετικέτες: DSC RX100

Sony Center Πάτρας - Παπανδρικόπουλος

Designed & Developed by www.execs.gr